shutterstock_336253784

Pijpleidingen

Een wereld zonder pijpleidingen is een wereld zonder De Balk. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten pijpleidingen.

slide

Welkom bij de BALK B.V.

De Balk b.v. profileert zich primair, met haar uitgebreide en brede productengamma en projectmatige aanpak, als een dienstverlenend bedrijf dat constructiewerken, pijpleidingen en hekwerken vervaardigen.

Certificaten

Certificaten

VCA*

Om bewust veilig te werken en daarmee het aantal ongevallen tot een minimum te beperken zijn wij VCA* gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

NEN-EN 1090

De Balk B.V. beschikt over een conformiteitscertificaat van de productiecontrole in de fabriek. Dit houdt in dat de betreffende producten mogen worden geproduceerd t/m uitvoeringsklasse 2 (EXC 2) volgens de eisen gesteld in de NEN-EN 1090. Waarna de geproduceerde eindproducten worden voorzien van een CE-label.  

Erkend leerbedrijf

De Balk B.V. is al jarenlang een erkend leerbedrijf. Door de jaren heen zijn er al meerdere stagiairs doorgegroeid en in dienst gekomen. Uiteindelijk heeft dit bij sommigen stagiairs geleid tot een vast dienst contract. Inzet en werklust wordt bij De Balk B.V. altijd beloond ! 

Aangesloten bij de metaalunie

De Balk B.V. is overigens ook lid van de koninklijke metaalunie. 

De Balk B.V. logo
De Balk B.V.

Copyright © 2024 De Balk B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl