shutterstock_336253784

Pijpleidingen

Een wereld zonder pijpleidingen is een wereld zonder De Balk. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten pijpleidingen.

slide

Welkom bij de BALK B.V.

De Balk b.v. profileert zich primair, met haar uitgebreide en brede productengamma en projectmatige aanpak, als een dienstverlenend bedrijf dat constructiewerken, pijpleidingen en hekwerken vervaardigen.

Pijpleidingen

Pijpleidingen 

Een wereld zonder pijpleidingen is een wereld zonder De Balk. Wij zijn namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten pijpleidingen. Onze werkzaamheden zijn onder te verdelen in: 

  • Staal leidingwerk in diverse diktes. 
  • RVS leidingwerk in diverse diktes en kwaliteiten. 
  • Gekwalificeerde pijplassers van MIG, TIG en elektrode lassen

Technische kennis, vakmanschap en moderne materialen vormen de basis voor al onze producten. Dit doen wij voor uiteenlopende toepassingen. Ook de mediums waarvoor onze leidingen worden gebruikt zijn zeer uiteenlopend. Enkele voorbeelden zijn: water, olie, gassen, hydraulica, stoom en pneumatiek. 

De diameters waar binnen wij ons werkgebied hebben zijn: Van 1/16" tot en met 40 "oftewel van 5 mm tot 1000 mm. Indien nodig wordt er ook een certificaten boek bijgehouden, waar alles in staat ter zake het pijpstuk/of leidingsysteem. Onder andere de materiaal certificaten, tekeningen en andere belangrijke gegevens zijn hierin te vinden. 

Ook reparatie van leidingen kunnen wij verzorgen. Dit is een duurzaam alternatief voor het vervangen van leidingwerk bij gebreken. Indien mogelijk voeren wij de reparatie ter plaatse uit. Wij bieden altijd nét dat stapje extra. Iedere klus zien wij als maatwerk waarbij wij uiterste flexibiliteit leveren. Door deze flexibiliteit en onze vakbekwame en gekwalificeerde medewerkers staan wij garant voor een uitstekend eindproduct. 
 

De Balk B.V. logo
De Balk B.V.

Copyright © 2024 De Balk B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl