shutterstock_336253784

Pijpleidingen

Een wereld zonder pijpleidingen is een wereld zonder De Balk. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten pijpleidingen.

slide

Welkom bij de BALK B.V.

De Balk b.v. profileert zich primair, met haar uitgebreide en brede productengamma en projectmatige aanpak, als een dienstverlenend bedrijf dat constructiewerken, pijpleidingen en hekwerken vervaardigen.

Constructie werken

Constructiewerken 

Het ontwerpen, berekenen en fabriceren van allerlei soorten constructiewerken volgens schets, ontwerp en/of tekening van de opdrachtgever is waar ons team zich dagelijks mee bezig houdt. Dit kan variëren van een eenvoudige portaalconstructie tot en met een meervoudige verdieping ten behoeve van de bouw. Wij leveren ten alle tijden hoogwaardige producten volgens het specifieke ontwerp. Kwaliteit en duurzaamheid staat centraal.

Iedere opdracht is bij ons maatwerk en geen seriewerk. De door ons ontwikkelde constructies zijn niet recht toe recht aan maar kunnen de meest vreemde afmetingen en vormen hebben. In deze constructies komen natuurlijk ook de bijbehorende trappen, bordessen en leuningen voor. Iedere leuning, trap of bordes heeft de aandacht nodig die het verdient. Of het nu gaat om een speciaal ontwerp dat past bij de stijl van een woning of een standaard trap, wij realiseren dit naar wens. Constructies worden o.a. toegepast in de:

  • Industrie
  • Bouw
  • Tentoonstellingen
  • Winkelinrichtingen

Op onze vestiging beschikken wij over een eigen speciale constructiewerkplaats. Hier zijn wij van alle gemakken voorzien en beschikken wij over verschillende machines. Dit in combinatie met onze ervaring draagt bij aan het verwezenlijken van duurzame maatwerkconstructies. Graag werken wij nauw samen met onze klant om het gewenste eindproduct te kunnen realiseren.

De Balk B.V. logo
De Balk B.V.

Copyright © 2024 De Balk B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl