shutterstock_336253784

Pijpleidingen

Een wereld zonder pijpleidingen is een wereld zonder De Balk. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten pijpleidingen.

slide

Welkom bij de BALK B.V.

De Balk b.v. profileert zich primair, met haar uitgebreide en brede productengamma en projectmatige aanpak, als een dienstverlenend bedrijf dat constructiewerken, pijpleidingen en hekwerken vervaardigen.

Tekenwerk en Engineering

Tekenwerk en Engineering

Het ontwerpen van constructies en systeeminstallaties is dagelijks kost voor ons team. Graag bieden wij een totaalconcept en verzorgen maatwerk van A t/m Z. Het maken van de gewenste producten begint met het ontwerp. Het tekenen en construeren is een belangrijk deel van het uitvoeren van de maatwerk opdrachten. Dit voeren wij dan ook zelf uit. Nauw overleg met de opdrachtgever en vakkundigheid staat hierbij centraal. Samen komen wij tot optimale ontwerpen en ideeën. Met de juiste kennis ontwerpen wij de meest uiteenlopende constructies. Van eenvoudig tot complex.

Autocad en Inventor voor 2D en 3D tekenwerk

Bij het tekenwerk maakt onze engineer gebruik van de programma’s Autocad en Inventor. Met gebruikmaking van deze programma’s krijgen de constructies op een heldere en efficiënte wijze vorm. We creëren zo verbluffend mooie ontwerpen en zorgen voor een goede voorstelling van de te ontwikkelen constructies. Een ontwerp in 3D geeft namelijk een realistisch beeld van het eindresultaat.  Indien wenselijk leveren we bij de gedetailleerde 3D modellen hoofd- en detailberekeningen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Meer informatie? Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag denken wij actief mee over de meest efficiënte bouwoplossingen voor onze klanten.

De Balk B.V. logo
De Balk B.V.

Copyright © 2024 De Balk B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl