shutterstock_336253784

Pijpleidingen

Een wereld zonder pijpleidingen is een wereld zonder De Balk. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten pijpleidingen.

slide

Welkom bij de BALK B.V.

De Balk b.v. profileert zich primair, met haar uitgebreide en brede productengamma en projectmatige aanpak, als een dienstverlenend bedrijf dat constructiewerken, pijpleidingen en hekwerken vervaardigen.

Onderhoud/Montage

Onderhoud / Montage 

Goed onderhoud aan constructies is van essentieel belang om ervoor te kunnen zorgen dat ze lang meegaan. Na verloop van tijd kunnen ze namelijk versleten raken of aangetast worden door invloeden van buitenaf. Daarnaast is vakkundige montage belangrijk voor het optimaal functioneren van bepaalde constructies. Om onze klanten de beste service en diensten te kunnen bieden beschikken wij over een eigen groep montage- en onderhoudsmonteurs. Constructies en pijpleidingen vereisen verschillende vormen van montage en onderhoud. Voor ieder object hebben wij de benodigde middelen, kennis en oplossingen. 

Montage

Op locatie bij diverse opdrachtgevers monteren onze monteurs allerlei soorten constructies, pijpleiding systemen e.d. welke wij in eerste instantie in onze werkplaats geprefabriceerd hebben. Het is ook zeer gebruikelijk dat men op locatie een z.g.n. werkplaats installeert, zodat vandaar uit het werk uitgevoerd kan worden. Hierbij moet men vooral denken aan gehele pijpleiding systemen, waarbij alles op het project gemaakt moet worden omdat er geen tekeningen voor handen zijn, of tekort tijdsbestek of omdat het de enige manier is om het geheel te realiseren. 

Onderhoud

Onze onderhoudsmonteurs verzorgen bij diverse opdrachtgevers het hele jaar en tijdens fabrieksstoppen door het onderhoud van diverse systeem installaties. Hierbij moet men denken aan transportbanden, productielijnen, mechanische installaties en ad hoc reparaties. Tijdens onderhoudsinspecties zullen wij nodige vervangingen en reparaties tijdig uit kunnen voeren. Hiermee zorgen we voor een goede staat en voorkoming van mogelijk hoge reparatiekosten in de toekomt. 

De Balk B.V. logo
De Balk B.V.

Copyright © 2024 De Balk B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl