shutterstock_336253784

Pijpleidingen

Een wereld zonder pijpleidingen is een wereld zonder De Balk. Wij hebben ons gespecialiseerd in het vervaardigen van diverse soorten pijpleidingen.

slide

Welkom bij de BALK B.V.

De Balk b.v. profileert zich primair, met haar uitgebreide en brede productengamma en projectmatige aanpak, als een dienstverlenend bedrijf dat constructiewerken, pijpleidingen en hekwerken vervaardigen.

Hekwerken/Trappen

Hekwerken & Trappen

De Balk is gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en onderhouden van hekwerken. Hoofdzakelijk oude en/of sierhekwerken.

De hekwerken die wij maken zijn absoluut uniek, daar ieder hekwerk nog op ambachtelijke wijze gerealiseerd wordt. Dit houd in dat wij geen standaard hekwerken maken. Ieder hekwerk ontwikkelen wij naar ontwerp of model van opdrachtgever. 

Wij kunnen tevens alle hekwerken laten voorzien van allerlei oppervlakte behandelingen tegen corrosie en/of roest. Hierbij moet men denken aan verzinken, poedercoaten en/of metalliseren. Wij beschikken over een eigen montage ploeg, welke de hekwerken monteert. Het monteren kan geschieden doormiddel van betonpoeren, grondplaten of op een ander soort fundatie. 

Het repareren van de hekwerken doen wij op locatie, met een bedrijfsauto die voorzien is van (las)aggregaat, snijbranderset en ander gereedschap. Wanneer niet op locatie gerepareerd kan worden demonteren wij het hekwerk en transporteren het naar onze werkplaats, waar de reparatie plaats vind.

Trappen

Naast hekwerken maken wij trappen en leuningen op maat. Een trap voor in een bedrijfspand of trappen bij u thuis? Voor elke situatie bieden wij een passende oplossing. Zo produceren, leveren en monteren wij trappen op klantspecificatie. De afwerking hiervan kan in verschillende materialen. Voor vele klanten heeft dit geleid tot een prachtige trap! 

Een trap wordt door ons niet alleen gezien als functionele oplossing maar biedt ook de mogelijkheid om meer sfeer en uitstraling aan een ruimte te kunnen geven. Met passende materialen en een gewenst design geven wij extra dimensie in een bepaalde omgeving. Wat uw wensen ook zijn, deze zijn bij ons in goede handen. Door onze goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers en jarenlange expertise zetten wij uw trapwens om in het gewenste resultaat.  
 

De Balk B.V. logo
De Balk B.V.

Copyright © 2024 De Balk B.V. | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Metaalunie voorwaarden

Designpro.nl | Z-IM.nl